Helgen med Anna

Så denna helgen var alltså Anna här i Lille och hälsade på. Förutom att Anna var här så var det även Coralies födelsedag i torsdags så det var fullt upp. I fredags hade jag tänkt försöka gå lite tidigare från jobbet men som vanligt nu sedan vår chef försvann så var det fullt upp. Jag kom ifrån jobbet strax före sex och åkte då in till Lille för att möta Anna och äta mat. Vi tog en snabb middag på en kina restaurang och åkte sen hem för att göra ordning oss inför Coralies födelsedagsfest.

Födelsedags festen var riktigt lyckad. Det var lagom mycket folk och alla var på gott humör. Runt tvåtiden bestämdes det att vi skulle gå ut på en klubb. Dock hade vi missat att Green Velvet (amerikansk house producent/DJ) spelade på klubben vi hade bestämt att vi skulle gå till så när vi kom dit var det jättelång kö och väl inne på klubben var det fullt med folk så vi delades upp i små grupper och tappade bort varandra ganska snabbt.

På lördagen vaknade vi ganska tidigt eftersom jag ville hinna visa Anna staden. Det blev mest shopping eftersom vi båda älskar att shoppa ;) Vid lunch mötte vi upp Jacques och åt mat på en restaurangkedja som heter Hippopontamus. Det blev en stor lunch så efter det orkade vi knappt röra oss. Vi gick i några affärer till och åkte sedan hem för att vila.

På lördagskvällen hade vi bestämt oss för att ha en tjejkväll ute på restaurang. Det var jag, Anna, Séverine, Coralie och Marion. Vi hade riktigt roligt på restaurangen och det slutade med att vi inte kom därifrån förrän vid 23.30. Det är inte ofta jag är på restaurang i 3.5 timmar :p

Under lördagskvällen var det även final i franska fotbollscupen. Finalen var mellan Paris och Lille så nästan alla i staden var i en park och tittade på matchen på en storbildsskärm. Eftersom ingen av oss är särskilt intresserad av fotboll så hade vi inget emot att missa matchen. Det gick dock inte att undgå att märka vilka som vann för när vi lämnade restaurangen var folk som galna ute på stan. De åkte runt och tutade, skrek, sjöng och firade. Det var helt kaos! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

vem vann?

2011-05-18 @ 08:37:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Blogglista.se
  • Topplista
  • bloggping
  • SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
  • RSS 2.0