Kulturellt

I helgen passade Coralie, Marion och jag på att vara lite kulturella och gå på konstmuseum. För min del så var det riktigt längesedan jag var på ett museum (jag kan inte ens komma ihåg när det var senast) så det var roligt att göra något lite annorlunda. Dock tror jag inte riktigt att konstmuseum är min grej så det kommer nog inte bli så många fler besök där.

Pablo Picasso

Pablo Picasso

Under fredagskvällen var vi ute en kort stund för att möta upp Coralies roommates och de andra killarna. De hade lyckats hitta någon liten halvskum bar där de satt. En liten stund efter att Coralie, Marion och jag hade anlänt så stängde de igen alla fönster och dörren och drog ner någon slags plåt (liknande det som ofta finns för att stänga affärer) så att man varken kunde se ut eller in. De andra trodde det var för att baren inte hade tillstånd att ha öppet efter något visst klockslag och därför inte ville att det skulle synas att det var folk där. Jag tyckte det kändes lite skumt.. Och när vi ville gå hem så drog de bara upp plåtstängslet en liten bit och vi var nästan tvungna att krypa ut. Det kändes lite smått annorlunda det med...

Efter museibesöket i lördags bestämde vi oss för att åka och handla mat och laga middag tillsammans. Jag och Coralie lagade tacos medan killarna åt skaldjur. De flesta var ganska trötta efter kvällen innan och stannade hemma och spelade tv-spel men jag, Coralie och Florent gick ut. Flo hade hört talas om en club inne i casinots lokaler och vi bestämde os för att gå dit. Det var riktigt kul och riktigt bra musik. Det spelades house/elektronisk musik och de hade en kille som spelade live på något elektroniskt blåsinstrument samtidigt som dj:n spelade. Jag gillade verkligen miljön. Allt var jättefint inrett och det kändes lite lyxigare en det stället vi hade varit på kvällen innan. Haha.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Blogglista.se
  • Topplista
  • bloggping
  • SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
  • RSS 2.0