Påsken

Jag kan inte direkt säga att jag egentligen gjorde något som har med påsken att göra alls i år. Jag åt inga ägg (varken chokladägg eller riktiga ägg), jag åt inget påskgodis, drack ingen påskmust, hade inget påskpynt och jag såg ingen påskbrasa... Men jag hade i alla fall långhelg och det var riktigt skönt.

Först hade jag, Coralie och Marion planerat att vi skulle ta en flygresa någonstans men vi hittade inget bra flyg till något rimligt pris. Då tänkte vi istället att vi skulle ta bilen till Dijon men så såg vi att vädret skulle vara bättre i Lille än Dijon så till slut blev det att vi stannade kvar i Lille. Vi planerade då att vi skulle göra massa saker i Lille och kanske ta bilen till Bryssel någon dag, åka till stranden och åka till någon större klubb i Belgien för att gå ut någon kväll. Dock slutade det med att vi spenderade helgen med att göra ganska mycket inget alls.


I fredags hade vi tänkt gå ut men det slutade med att vi stannade kvar hemma hos Coralie med hennes roommate och två av hans vänner och bara pratade och spelade kort.

 

I lördags var det riktigt fint väder så då kom Coralie hem till mig och så låg vi ute på terrassen och solade och åt färsk ananas hela dagen. Senare på kvällen åt vi ute på stan på en fransk restaurang som var specialiserad på mat från norra Frankrike och efter det gick vi till The Australian bar. På uteserveringen mötte vi Mathilde och Chloe från dansen och pratade med dem ett tag. De skulle gå vidare och vi gick in för att beställa men då vi båda kände oss lite trötta och inte riktigt på partyhumör så jag beställde vi bara en cola och en apelsinjuice. Bartendern tittade lite konstigt på oss och frågade om vi verkligen var säkra på våra val.


 

Det blev en tidig kväll och vi skiljdes åt redan innan klockan var elva. Efter det gick jag hem och såg ett avsnitt av Greek innan jag somnade. Vilken lördagskväll! Jag kände mig nästan som en pensionär. Jag vet inte om det var solen eller den hårda veckan på jobbet men jag hade verkligen ingen energi alls.

På söndag morgon regnade det så då passade jag på att storstäda i lägenheten. Efter lunch sprack det upp och blev solsken igen så då la jag mig ute i solen och sov en stund. Senare på kvällen mötte jag Coralie och vi gick runt på stan och tittade lite och sen åt vi mat på en indisk restaurang. Efter restaurangbesöket gick vi en sväng till The Australian bar igen men det var en fotbollsmatch på tv:n som alla verkade följa och det såg inte så kul ut så vi bestämde oss för att gå och lyssna igenom alla eurovision bidragen istället. Vi lyssnade igenom alla 43 bidragen och valde ut våra favoriter. Här är de 6 bästa bidragen enligt mig. (Jag är dock inte säker på vilken ordning jag vill ha dem i så listan är min topp 6 utan inbördes ordning)



Först har vi denna underbara duett från Azerbaijan



Sen måste jag säga att jag gillar Lipstick med Jedward riktigt mycket med. Den står ut i mängden...  ...precis som artisternas hår...



Blue - I can. Jag var tvungen att ta med denna låten då jag älskade Blue när jag var liten och jag tycker det är kul att de gör comeback i Eurovision nu



Sen har vi två (tvillingar?) från Slovakien med låten I'm still alive



Ukraina: Mika Newton - Angel



Och så måste man ju klart ha med Sverige! Jag var väldigt skeptisk till Eric Saade och Popular i melodifestivalen men efter att ha sett musikvideon så gillar jag den betydligt bättre (Dansare som man är :P ) "You see me dancing for my life!"
 

I går hade vi bokat in massage på ett spa och efter det blev det lite shopping på stan. Vi mötte Sebastian, en kille som jobbade för Ellos i Sverige tidigare, och satte oss för att ta en öl på en uteservering. Vi blev sittande där ett bra tag. Coralie hade egentligen en bodyattack-klass på gymmet som hon hade tänkt gå på men det blev aldrig av. I stället fortsatte vi vår lata helg med att bara slappa hela måndagen med :)

Så för att sammanfatta helgen så var det en väldigt slapp och lat helg :) Det var dock skönt att ha en slapp helg för jag behövde verkligen vila ut.


Kommentarer
Postat av: Enander - Med Kärlek till Folkrace

Nu har DU chansen att vinna en inbjudan till bloggsvar på min blogg! :) Klicka bara på länken och följ reglerna!



http://enaander.blogg.se/2011/april/vill-du-ha-bloggsvar.html#comment



Om du redan har bloggsvar (försöker kolla o se så jag inte kommenterar hos nån som har men kan ju missa det!) eller inte är intresserad så är det fritt fram att svära över min kommentar och radera den ;)

2011-04-28 @ 18:55:41
URL: http://enaander.blogg.se/
Postat av: amber

var med och tävla om att bli dagens blogg hos mig :)

2011-04-30 @ 13:49:30
URL: http://longwiew.blogg.se/
Postat av: agnes

fin och rolig blogg;)

2011-05-03 @ 20:31:10
URL: http://agnessneell.blogg.se/
Postat av: agnes

fin och rolig blogg;)

2011-05-03 @ 20:31:12
URL: http://agnessneell.blogg.se/
Postat av: agnes

fin och rolig blogg;)

2011-05-03 @ 20:31:18
URL: http://agnessneell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Blogglista.se
  • Topplista
  • bloggping
  • SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
  • RSS 2.0