Nordafrikansk lunch och gamla mynt

I dag bjöd min chef alla i vårt team på lunch som tack för ett bra jobb under budgetarbetet. Vi var på en Nordafrikansk cous cous-restaurang. Det har varit en jobbig period och det har äntligen börjat lugna ner sig lite på jobbfronten. Dock är det ny månad nästa vecka och det innebär massa nya månatliga rapporter som skall göras. Därpå är dessutom måndag en röd dag i Frankrike så det blir extra mycket på att göra på tisdag. Men det problemet tar vi då. Först är det långhelg och då får man passa på att hitta på något roligt. Tanken är att vi skall resa nånstans, vi har pratat om Amsterdam, Bryssel och England men inte bestämt något än så vi får se hur det slutar.

I går kväll kom min roommate inte hem förrän klockan 4 på morgonen. Han hade tydligen varit ute med metalldetektorn och letat efter skatter hela natten. Det är en hobby han har och han faktiskt hittat en hel del saker. I går hittade han lite rostiga mynt som tydligen skall vara riktigt gamla och innan har han hittat en ring och en figur av en naken gubbe med en död anka.


Kommentarer
Postat av: Nowna

Ja verkligen. Vi får hålla ihop ;) haha. Nae, flyttade hit för ungefär två månader sen jag med. Tänker stanna i åtminstone ett år, du då? Var i Sverige är du från? Kram

2010-10-28 @ 14:00:30
URL: http://nwna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Blogglista.se
  • Topplista
  • bloggping
  • SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
  • RSS 2.0