fredag 29 oktober

I morse hade vi avskedsfrukost för Charlotte. (Och när jag säger frukost så menar jag naturligtvis fransk frukost med croissant, nutella, något wienerbröds liknande bakverk med chokladbitar, chokladkaka, chokladkex och godis.) Charlotte som jobbar sin sista dag här i dag skall istället flytta till Paris och jobba med marknadsföring för Coca Cola. Jag tycker det verkar jättespännande. Hon berättade även att alla inom företaget får så mycket gratis Coca Cola som de vill. Det känns nästa lite farligt. Lätt att bli beroende :p

 

I går kväll kom min roomate åter igen hem med något att visa upp. Denna gång var det dock inte gamla mynt utan ett någon slags stora fåglar som han hade varit ute och jagat i skogen. Han sa att han skulle tillaga dem och att jag kunde få smaka men jag är lite skeptisk till det. Jag gillar inte att se maten jag skall äta med fjädrar, huvud och ben. Jag lever hellre med tron att köttfärs och kycklingfiléer växer på träd i Icas trädgård.

 

Nu är det snart dags för lunch och i dag skall jag och Jaques, en kollega i mitt team, gå och testa företagets gym. Man har ju som sagt långa lunchraster här så det är inget problem att hinna med ett träningspass och jag känner verkligen att jag måste börja träna igen. I Sverige tränade jag ganska mycket men nu har jag tappat all kondition. Jag jobbar på fjärde våningen och det är knappt att jag orkar gå upp för trapporna utan att bli andfådd. Men nu skall det förhoppningsvis bli ändring på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Blogglista.se
  • Topplista
  • bloggping
  • SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
  • RSS 2.0