Träningsvärk imorgon?

Nu har jag precis duschat och ätit och är helt slut!
Jag spenderade eftermiddagen/kvällen på ocea sport club med Séverine. Där började vi med att träna lite i gymmet och sen hade vi bestämt oss för att testa på ett body attack-pass. Jag kan lätt säga att det var det jobbigaste träningspasset på länge! Vi var båda helt slut efteråt och jag gissar på att jag kommer att ha en ordentlig träningsvärk imorgon...

I början av passet var vi kanske 40 personer men i slutet var vi bara drygt 20 kvar. Fler och fler personer lämnade salen under passets gång så jag antar att vi inte var de enda som tyckte att det var ett tufft pass. Men det var i alla fall roligt och det kändes bra att göra något vettigt på en söndagseftermiddag istället för att bara sitta hemma och slappa.

Johanna Falkhede

Kommentarer
Postat av: matilda

hej, jag tänkte tipsa dig om en sida där du kan tjäna lätt tjänade pengar. Det kan Te.x va att du ska trycka på en gilla knapp på facebook så får du 25 kr, hur lätt är inte det lixom. Nu får du 20 kr när du går med också, Jag kör på att värva vänner, funkar grymt bra ! Bli medlem du också, http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=24299kram matilda :)

2011-02-14 @ 17:14:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Blogglista.se
  • Topplista
  • bloggping
  • SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
  • RSS 2.0