Fransk parkering

Gotta love the french way of parking - If the's no space, you make space


Om bilen är lite för stor för parkeringsplatsen så kan man ju alltid parkera lite på snedden och ha halva bilen på trottoaren.Sedan kan man ju även överskatta bilens storlek en aning och parkera halva bilen på trottoaren. För fransmän har ju ofta så stora bilar så det kan vara svårt att få plats med dem på normal-stora parkeringsrutor ;)

Trottoarer och gångbanor är överlag ett populärt ställe att parkera på. Det måste vara något med fransmän och bilar på trottoarer...

Ibland parkerar de faktiskt på platser som avsedda för parkering. Notera dock linjernas riktning i förhållande till bilarnas riktning.

Säga vad man vill om fransmännens parkeringsvanor men de har i alla fall förmågan att ta vara på minsta lilla utrymme. Det är inte många centimetrar mellan bilarna..

Hur de lyckas att både parkera och sedan komma ut från parkeringen är ett mysterium men jag antar att det finns en anledning till att det knappt fins en bil utan några bucklor i stan.

För att sammanfatta: I frankrike verkar man parkera precis hur man vill. 


Kommentarer
Postat av: johannna från aspiranterna!;D

SV; hahha ja , det är lite svårt att säga, fast den är väldigt tjock , det känns mer som en jacka och det är vad jag komme andvända den till , men man kan ju ha den till olika :D

2011-02-27 @ 21:01:34
URL: http://johannaochalexandra.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hahah snygga pakeringar! Jag kanske också ska börja använda mig av den metoden här i sverige ;)sv: Ja det är riktigt tråkigt att hon blir skadad just nu, vi hade precis kommit igång efter vinterila + flytt. Hade både viktiga träningar & tävlingar inplanerade. Menmen, det är väl sånt som händer =)

2011-02-27 @ 23:41:37
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: elina

haha men fina parkeringar! :D;D allt bra med dig ? :)

2011-02-28 @ 01:22:43
URL: http://weelcometomylife.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vad tycker du om botox? (Läs inlägg)

2011-02-28 @ 13:47:12
URL: http://johannalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Blogglista.se
  • Topplista
  • bloggping
  • SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
  • RSS 2.0