Svett och pizza! (dock ej sammtidigt)

I dag hade Jag, Séverine och Jacques bestämt att vi skulle gå till gymmet efter jobbet. Mellan jobbet och gymmet tog vi dock en paus och åt pizza på en mysig lite italiensk restaurang. De hade jättefin inredning och det kändes nästan som om man var i Italien när man gick in genom dörrarna. Dock ville vi inte sitta inomhus utan vi åt utomhus på resturangens terrass för att kunna njuta av solen.

Mätta och belåtna begav vi oss sedan till gymmet. (Jag vet dock inte om pizzan kanske tar ut effekten av gymmet så att vi i det hela slutade plus minus noll... Men men det var i alla fall en god pizza och ett roligt gympass så det var värt det ändå)

På gymmet tog vi ett dans/aerobic-pass och det var verkligen jätteroligt. Killen som höll i klassen är bara för skön. Han kom in i salen och satte på Justin Bieber på högsta volym varpå han börjar hoppa som en galning och vifta med armarna. Sen var han uppe på scenen, nere på golvet, han stod upp, satt ner och var verkligen över allt. Han hade så mycket energi och gav verkligen allt i varenda rörelse så man blev själv pushad och motiverad att göra detsamma. Och han var dessutom väldigt rolig. Jag förstår inte så mycket franska men en del och det är tillräkligt för att förstå att han var riktigt rolig.



Det här är förrsestn pizzan jag åt. Det skall föreställa en vanlig enkel Margarita?! Det är lätt den märkligaste margaritan jag nånsin ätit. Ingen tomatsås men fem hela tomatskivor??! 


Kommentarer
Postat av: Sanna

glad påsk på dig !

Har du några roliga planer för helgen ?

2011-04-22 @ 13:28:17
URL: http://moonzanna.se
Postat av: krle

tja,

haft en bra dag ? :)

vad tycker du om H&M's "Fashion Against Aids" kampanjen?

2011-04-22 @ 18:40:39
URL: http://www.nattstad.se/krstojkrle
Postat av: Kristine & Michelle

Hei! Fin blogg og jeg digger headeren din.

Jeg liker måten du skriver innleggene dine på.

Det er som om tiltrekker deg flere lesere..kjønner?

Jaja..Håper du vil stikke innom min blogg å kommentere!

2011-04-22 @ 20:04:13
URL: http://kristineogmichelle.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Blogglista.se
  • Topplista
  • bloggping
  • SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
  • RSS 2.0