Seriemördare i stan?

Jag har känt mig lite sjuk de senaste dagarna så jag kunde tyvärr inte dansa igår men jag följde med Sevérine till dansklassen och tittade på i alla fall. Jag ville inte låta Sevérine gå hem ensam från dansen för just känns det inte så säkert att gå runt i Lille själv. Det har nämligen varit tre försvinnanden med ganska tätt mellan rum. Det är tre killar som har försvunnit, alla i 20-30 års åldern och alla när de har gått hem ensamma i gamla stan. Två döda kropparna har hittats men den sista killen som försvann nu i helgen är fortfarande försvunnen. Det är lite orolig stämning här just nu och folk pratar om att det kan vara en seriemördare. Dock har polisen sagt att de inte har hittat någon koppling mellan de tre fallen.


Båda kropparna som har hittas hittades i utkanten av stadens största park. Den sista hittades i vattnet runt parken cirka 200 meter från min gamla lägenhet så jag är riktigt glad att jag inte bor där längre. Denna gången verkar det som om det är främst killar som behöver vara extra oroliga men man vet ju aldrig så det känns bäst att inte gå runt i gamla stan ensam på kvällarna.

Länk till en fransk tidning som skrivit om försvinnanderna (lite dåligt översatt med google translate)

http://translate.google.se/translate?js=n&prev=_t&hl=fr&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.nordeclair.fr%2FActualite%2F2011%2F02%2F24%2Fle-corps-de-thomas-ducroo-repeche-hier.shtml

Kommentarer
Postat av: prinsessanadia

Låter ju konstigt om det inte skulle ha något med varandra att göra... Här var det någon som hade slangt in en granat i en restaurang i morse. Då säger polisen till tidningarna att de inte kan dra slutsatsen att det finns en hotbild mot restaurnagen. Jo eller hur.. Folk går inte bara och slänger handgranat runt omkring sig. Klart som korvspad att det finns en hotbild. Samma sak om tre personer blivit mördade strax inpå varandra. Klart det är samma mördare. Det är ju inte så troligt att tre personer bestämmer sig för att mörda tre killar under samma perioder i samma område.

2011-02-24 @ 14:49:29
URL: http://www.prinsessanadia.se
Postat av: IssaTrönnblom

Fin blogg du har :)

2011-02-24 @ 20:31:00
URL: http://tronnblom.blogg.se/
Postat av: lina

Hejhej fin blogg :D

Skulle vara jättekul om du kunde säga vad du tycker här:

http://linawestrins.blogg.se/2011/february/min-asikt-om-homosexualitet.html#commentDär har jag skrivit om vad jag tycker om homosexualitet. Skulle va kul och veta vad du tyckte om det jag skrev :)

2011-02-25 @ 11:24:12
URL: http://linawestrins.blogg.se/
Postat av: Emelie

Oj vad läskigt! :o Hoppas det där upphör och att sista killen fortfarande är i livet..

2011-02-26 @ 03:01:03
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Carita

Men fy vad obehagligt!

2011-02-26 @ 08:55:33
URL: http://blacklion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Blogglista.se
  • Topplista
  • bloggping
  • SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
  • RSS 2.0