Välja?

Nu när det börjar bli kallt är jag sugen på att köpa ett par mysiga tofflor. Men jag vet inte riktigt vilka jag vill ha. De är alla så söta och ser så varma och mysiga ut men jag behöver ju inte mer än ett par så jag måste försöka välja...













Jag tror nästan det lutar åt par nummer tre, eller kanske fyra... aja jag får fundera mer på det senare. Nu är det dags att bege sig downtown för en drink, eller kanske två...  ;)

Kommentarer
Postat av: Nowna

Haha tack, ne det tror jag inte heller att man egentligen gör.. men det bor en hel del amerikaner i denna stad och de gör det till en big deal haha. Och alla fransoser tycker att det är skitkul. Härligt okej, nästan som jag då. Vad kul! jag är också från Göteborg, men bodde i Borås framtills jag fyllde 10 :)



Btw, gud vad mysigt med såna tofflor. Blev själv sugen på att skaffa ett par!

2010-10-28 @ 19:41:25
URL: http://nwna.blogg.se/
Postat av: Nowna

Ja verkligen! världen är liten det är inte bara gbg haha. Bodde i Lunden, bor där när jag åker hem, gick på hvitfeldtska å när jag gick ut var det oftast park lane, push eller nivå :) du då? kram!

2010-10-29 @ 10:54:52
URL: http://nwna.blogg.se/
Postat av: Sica

Vilka mysiga tofflor, hoppas du hittar några du gillar. :)

2010-10-29 @ 11:02:46
URL: http://sicastyle.se
Postat av: Julia

Haha jag drömde att du hade köpt både par 3 och 4, det var nog ett tecken ;) nu är jag hemma igen, det är verkligen deprimerande :( om jag hade kunnat hade jag flyttat till St Petersburg! Vad fin lägenheten var. Hoppas allt är bra med dig. Kramar

2010-10-29 @ 23:19:35
URL: http://juliafalkhede.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Blogglista.se
  • Topplista
  • bloggping
  • SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
  • RSS 2.0